top of page

DIABOLO DUE

2015-Diabolo Due.jpg

Wie herinnert zich niet die mediterrane  sfeer op de unieke locatie van Kwekerij Acanthus Inmiddels is het bijna zes jaar geleden dat wij tussen de Oleanders, vijgen- en citrusbomen in de kassen in Beesd de Italiaanse komedie: DIABOLO speelden. Een plek waar het toneelspel  de Italiaanse maaltijd in de ambiance van Acanthus op z’n plek vielen. En velen van u spraken nog jaren later daar zeer positief over.
2015 was het jubileumjaar voor BISonder. Immers Theatergroep Bisonder bestond 20 jaar. Onafgebroken hebben wij toneel gemaakt op de meest uiteenlopende locaties. Altijd met veel enthousiasme en altijd divers in vorm en inhoud.
In dit jubileumjaar keerden wij terug naar Acanthus in Beesd en maakten wij wederom kennis met de familie Cornelone die na een verbanning uit Sicilië  sinds jaar en dag in een onbeduidend dorpje in de hak van Italië wonen. In de vervolg komedie DIABOLO DUE komt er onverwacht hoog bezoek wat binnen de familie grote verwarring schept.  Het verzoek om naar Rome te gaan  dreigt een tweespalt binnen de familieleden te veroorzaken. Oude vetes en familiegeheimen moeten worden ontrafeld en ontluikende liefdes dreigen te worden verstoord. Het temperament  van de Corleones zorgt voor hilarische verwikkelingen en een verrassend einde.
Dit spektakelstuk werd door zeventien spelers uitgevoerd waarin werd gedanst en gezongen.
Een exclusieve catering zorgde voor verrukkelijke Italiaanse hapjes, pasta’s  en toetjes.  Daar in de kassen van Acanthus was het een zomer alsof u zich in Umbrië of Toscane waande.
Tekst en regie: Ine Masseling
Spel: Theatergroep Bisonder
Locatie: Kwekerij Acanthus te Beesd

BISonder 30 jaar
bottom of page