top of page

Annulering 'De Blauwe Doffer'


Tot onze grote spijt hebben wij moeten besluiten om de voorstelling van aanstaande zondag 8 november niet door te laten gaan met het oog op de ontwikkelingen rond Covid-19.


Alhoewel wij er van overtuigd zijn dat de voorstellingen veilig zijn en we wellicht met een kleine aanpassing toch zouden kunnen voldoen aan de huidige corona-maatregelen, is het advies "Blijf zoveel mogelijk thuis" doorslaggevend.

We willen het goede voorbeeld geven, zeker niet op de rand van wat mag balanceren. Indien we de voorstelling door laten gaan zijn er uiteindelijk toch vele tientallen mensen -in principe onnodig- op pad.


We waren al bezig met het plannen van extra voorstellingen "met een kersttintje" in december en daar gaan we gewoon mee door in afwachting van ontwikkelingen. We blijven positief!

Zowel het publiek als de spelers zijn namelijk erg enthousiast. We hebben er zin in en er is ook een wachtlijst. Nog leuker!


Wij hopen u over niet al te lange tijd te zien bij een van onze voorstellingen en houden u zeker op de hoogte! Op de facebook pagina komen binnenkort wat reacties van het publiek om toch nog een beetje na te glunderen van de fantastische voorstellingen die we wél neer hebben kunnen zetten de afgelopen tijd.


Blijf vooral gezond!


Namens spelers, regisseur en bestuur van

Theatergroep BISonder

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


BISonder 30 jaar
bottom of page