top of page

Edgar

De komende tijd gaan wij een voor een, door middel van een kort interview met het fictieve karakter en zijn of haar acteur/actrice, de verschillende rollen aan jullie voorstellen. De eerste die we willen voorstellen is Edgar.


Edgar


Edgar is de zoon van Gloster en de halfbroer van Edmund. Edgar is een afgestudeerde filosoof en milieuactivist en staat met zijn opvattingen lijnrecht tegenover die van zijn familie. Komt dit hem duur te staan?


Edgar, vertel eens over je relatie met je moeder en broer.Tja, mijn moeder is van een andere generatie en sluit haar ogen voor de milieuproblemen waar we nu mee moeten dealen. Ze neemt mij niet serieus en ik denk dat zij zich schaamt voor mij. Het manipulatieve gedrag van mijn valse broer Edmund helpt daar ook niet bij. Kan hij er iets aan doen dat hij zo slecht is en ons ten gronde richt? Misschien niet, hij kan er niets aan doen dat hij als bastaard ter wereld is gekomen en niet gewenst was.


Er is een artikel van jou in de Volkskrant verschenen met een aanklacht tegen de Nederlandse voedingsindustrie, waarom wilde je dit artikel schrijven?Dat lijkt mij duidelijk toch, we hebben de wereld uitgebuit en zijn alleen met korte termijn denken bezig geweest en brengen hiermee de aarde naar de afgrond. Als we een toekomst wilen hebben, moeten we nu in actie komen. 


Duidelijk, nu een iets luchtigere vraag. Heb jij een oogje op een van de dochters van Lear en waarom?Misschien wel ja, zeker niet die Gonny of Rachèl, maar de lieve mooie Corina maakt me week.


Wil je meer lezen over dit personage en de acteur?Kijk dan op https://www.theatergroepbisonder.nl/lear

KAARTEN NU VERKRIJGBAAR OP https://www.theatergroepbisonder.nl/18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Gloster

Commenti


BISonder 30 jaar
bottom of page