top of page

Edmund

De komende tijd gaan wij een voor een, door middel van een kort interview met het fictieve karakter en zijn of haar acteur/actrice, de verschillende rollen aan jullie voorstellen.

Edmund

Edmund is de valse manipulatieve buitenechtelijke zoon van Gloster en de halfbroer van Edgar. Hij werkt sinds kort als PR man in het bedrijf van Lear. Is hij de kwade genius in dit stuk?

Edmund, vertel eens waarom heb je zo’n hekel aan je broer.

Afgunst, Edgar is een watje, een omhooggevallen filosofiestudent met idiote ideeën. Hij wordt voor vol aangezien en ik blijf altijd die bastaard een tweederangs burger.

Heeft je moeder dan ook geen respect voor jou?

Nou ze doet haar best, maar ik voel het niet, het is niet echt.

Geeft het voldoening mensen pijn te doen.

Je moet het zien als de regie in eigen handen nemen hè en jezelf serieus nemen. Daar hoort wraak nemen op zij die jou hebben geminacht bij en dat voelt goed.

Laatste vraag, heb jij een oogje op een van de zussen en waarom.

Vrouwen zijn inwisselbaar, ik kan het doen met alle drie, maar Corina is ook nog een lekker ding, dus yes please.

Wil je meer lezen over dit personage en de acteur?

KAARTEN NU VERKRIJGBAAR OP www.theatergroepbisonder.nl

8 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Gloster

1 Comment


Beste allemaal. Hebben donderdag 18 april als Bis-vrienden van het 1e uur volop, in Theater ‘t Pand, genoten van jullie aangeboden “DIALOGEN AVOND”. Het was een afwisselend programma met een lach en een traan. We verheugen ons nu al op “King Lear”. Veel plezier met de voorbereidingen/repetities, Ina 🎭 BIS-vriend no 61 en Nieta 🎭 BIS-vriend no 60.

Like
BISonder 30 jaar
bottom of page