• amyvantilborg

"Eindeloos"

We mogen weer!!


Op vrijdag avond 25 juni 2021 en zaterdag avond 26 juni 2021 zal theateravond 'Eindeloos' plaatsvinden in Theater De Vijfzinnen. Ter afsluiting van IkToon.


Theatergroep Bisonder is gevraagd om een stuk te spelen tijdens een van deze avonden! Dit vinden wij onwijs leuk en doen hier graag aan mee! En wat een eer om gevraagd te worden voor zo'n fantastische cultuur avond!

Theatergroep Bisonder zal te zien zijn op zaterdag avond 26 juni 2021. Of u er live bij kunt zijn of via een livestream is nog afhankelijk van de corona maatregelen die op dat moment zullen gelden. Maar dat het gespeeld wordt, dat is een ding dat zeker is!


Deze avond staan op de planken: Ed van der Velde, Lida Hagenaars en Amy van Tilborg. Zij zullen een stuk spelen geregisseerd door Stephan W. Zeedijk.


Wij hebben er zin in! Houdt u onze facebook en website in de gaten voor meer informatie over IkToon en Eindeloos?

Hopelijk tot snel!

25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Hugo de Groot

Onze spelers Ed en Corine hebben samen met Gorkum TV een teaser opgenomen ter ere van Hugo de Groot die vandaag exact 400 jaar geleden is ontsnapt uit Slot Loevestein. Theatergroep Bisonder zal vanaf

We zitten niet stil!

November vorig jaar waren wij helaas genoodzaakt om de voorstellingen van ‘De Blauwe Doffer’ te annuleren. Na overleg en aangescherpte maatregelen hebben wij gelukkig in december toch nog een keer ‘De