top of page

Rachel

24, 25 en 26 mei en 1 en 2 juni

LEAR, Naar King Lear van Shakespeare.


Met acht BIS-spelers op het toneel, een krachtige en poëtische taal en veel speelplezier, halen we deze tijdloze klassieker vol humor en tragiek naar onze tijd. De komende tijd gaan wij een voor een, door middel van een kort interview met het fictieve karakter en zijn of haar acteur/actrice, de verschillende rollen aan jullie voorstellen.


Rachèl

Rachèl is de tweede dochter van Lear en is getrouwd met Walter. Rachèl is een spirituele vrouw, die niet zonder haar Bach Bloesems kan. Net als haar oudere zus, kan ze niet wachten om het bedrijf van haar vader over te nemen. Zij lijkt zachtaardig, maar is dat wel

zo?


Rachèl, waar komt die interesse voor de spiritualiteit vandaan?

Ik ben altijd al een dromerig kind geweest en vanaf de pubertijd is dit overgegaan in de interesse voor het occulte. Het zal ook wel te maken hebben met de dood van mama en de leegte die zij achter liet.


Hoe is je relatie met je zusters?

Gonny is mijn grote zus en we hebben altijd veel met elkaar opgetrokken, onze band is dan ook hecht. Ze is wel wat bazig, maar dat vind ik meestal niet zo erg. Corina is een stuk jonger en gaat haar eigen gang, wij zijn niet zo innig.


Je interesse voor het occulte lijkt niet goed te passen binnen het bedrijf. Had je niet liever iets anders met je leven willen doen?

Misschien wel, maar mijn vader en mijn zus hebben me uitgelachen toen ik vertelde dat ik een holistische opleiding wilde volgen en dat heb ik dan maar niet doorgezet. Het is altijd vanzelfsprekend geweest dat ik ook voor het bedrijf zou gaan werken, dus dat heb ik toen maar gedaan.


Wil je meer lezen over dit personage en de acteur? Kijk dan op www.theatergroepbisonder.nl/lear


KAARTEN NU VERKRIJGBAAR OP www.theatergroepbisonder.nl


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


BISonder 30 jaar
bottom of page