top of page

Terug van weggeweest!

Beste lezer,


Wat leuk dat u onze blog leest! Voor leuke informatie over Theatergroep Bisonder of over onze komende voorstelling kunt u altijd de blog lezen en onze Facebook pagina in de gaten houden!


Met verdriet moesten wij u helaas mededelen dat de voorstelling Lang en Gelukkig uitgesteld moest worden. Onze spelers hadden er erg veel zin in en het beloofde weer een fantastische voorstelling te worden.. Maar niet getreurd! Lang en Gelukkig word UITGESTELD en niet gecanceld! U kunt ons volgend jaar zien stralen bij het Natuurcentrum in Gorinchem. Meer informatie over Lang en Gelukkig volgt nog..


Eerst heeft onze regisseur voor de tijden van corona een anderhalve meter voorstelling in elkaar gezet! Ook dit beloofd weer een spektakel te worden ;). We houden u uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte over de voortgang en het reserveren van kaartjes. Dit zal spoedig mogelijk zijn! Voor nu nog heel even geduld.. Heeft u niet zoveel geduld en wilt u al een inkijkje in de komende voorstelling?! Check dan onze Facebook pagina.25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Edgar

Kaartvekoop gestart!

De kaartverkoop van Lear is nu gestart! U kunt uw kaarten bestellen via onze website.

Comments


Logo24.png
bottom of page