top of page

Walter

24, 25 en 26 mei en 1 en 2 juni

LEAR, Naar King Lear van Shakespeare.


Met acht BIS-spelers op het toneel, een krachtige en poëtische taal en veel speelplezier, halen we deze tijdloze klassieker vol humor en tragiek naar onze tijd. De komende tijd gaan wij een voor een, door middel van een kort interview met het fictieve karakter en zijn of haar acteur/actrice, de verschillende rollen aan jullie voorstellen.


Walter

Walter verzorgt de marketing in het bedrijf van Lear en is getrouwd met Rachel, de tweede dochter van Lear. Maar vindt hij stiekem niet een van de andere zussen veel leuker?

Walter, ik begrijp dat jij de marketing naar deze tijd probeert te krijgen, met bijvoorbeeld de inzet van influenceren, dat lijkt me geen gemakkelijk klus.

Het is inderdaad een uitdaging, maar gelukkig runnen de dochters grotendeels het bedrijf al en die steunen me in mijn plannen.


Hoe reageert de oude garde zoals Lear en Gloster op deze plannen?

Lear laat het maar langs hem heen gaan, het groeit hem boven zijn pet en Gloster sputtert nog wat tegen, maar kan geen vuist maken zonder Lear.


Een persoonlijke vraag, ben je gelukkig getrouwd?

Wat is gelukkig, Rachel is een lieve gevoelige vrouw en heeft zo haar issues, ik probeer haar daar in de steunen en een goede man te zijn. Maar dit heeft wel zijn impact op mijn libido.


Wil je meer lezen over dit personage en de acteur? Kijk dan op www.theatergroepbisonder.nl/lear


KAARTEN NU VERKRIJGBAAR OP www.theatergroepbisonder.nl


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


BISonder 30 jaar
bottom of page